Lees nu het laatste nieuws over onze boeken en auteurs
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de webversie
dinsdag, 21 januari 2020
Deze week is het de Week van het Gebed en volgende week begint de Maand van de Bijbel waar KokBoekencentrum officieel partner van is. In deze nieuwsbrief vindt u actuele boeken die aansluiten bij deze themaweken, aangevuld natuurlijk met onze nieuwe boeken en boeken van en over Dietrich Bonhoeffer die u nu met hoge korting kunt bestellen. Vergeet u ook niet de Paasgroeten te bestellen?
Die éne collega
 
Acht uur per dag, vijf dagen per week, dat is in totaal 160 uur per maand en 1920 uur per jaar. Zo veel tijd brengen mensen gemiddeld met hun collega’s door op hun werk. Dat is een heleboel tijd in een lotsgemeenschap waar het vaak plezierig is, waar innige vriendschappen uit voortkomen, maar waar het soms ook heftig aan toe gaat. Lees verder op Theoblogie.
Lees het hele artikel op Theoblogie
Wekelijks informeren wij u over onze nieuwste boeken, over actuele thema's en acties. Ons complete overzicht van theologische boeken bekijkt u op Boekenwereld, de website die de bestellingen van KokBoekencentrum verwerkt.
Theologie E-books
Geloofsopbouw Relaties
Kerk & Kerkenwerk Rouwverwerking
Liturgie & Muziek Geschenkboeken
Geschiedenis Romans & Thrillers
Tijdschriften Kind & Jeugd
Facebook   Twitter
PUURvandaag   Contact
 
Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: vul je gegevens aan
E-mail: Vul je gegevens aan
KokBoekencentrum - Herculesplein 96 - 3584 AA - Utrecht
KvK 30068750
Al onze boeken zijn ook verkrijgbaar in de boekhandel

Bestellingen worden veilig afgehandeld door onze webwinkel Boekenwereld.com
Kok Boekencentrum is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.